IT Corporate 2 - шаблон joomla Авто

Nagy Eszter és Szabó Péter az idén lesz 55 éves!

malackaEbből az alkalomból szeretnék a Nyunyic-os csapatot meghívni egy közös ünneplésre!

Időpont: 2015.10.17. szombat 15.00 óra

Helyszín: Kisvárda, Mátyás király u. 15.

Aki szeretne a reggeli disznóölésen is részt venni, és finom malacfogó pálinkát inni, na meg persze utána férfiasan/nőiesen helytállni a többi munkára, az szíveskedjen visszajelezni! (ŰRLAP készül!)

Malacka szegény már péntek este utolsó estés, leszúrva, és felezve kapják Eszterék, ezért elég reggel 07.00-08.00 körül kezdeni!!!

Eszter: "Reméljük nagyon ügyesek leszünk, és friss disznóságokkal és persze finomabbnál finomabb pálinkákkal várhatjuk a vendégsereget."

Továbbá Eszter írta, hogy próbál ismerősöknél szálláslehetőséget keresni, de ami tuti, hogy van egy motel, ahol 5.000.-Ft egy 2 ágyas szoba. Erre is szeretnénk felmérni az igényeket!

Másnapra tervezik, hogy meglátogathatjuk a helyi srandot, ahol nagyon jó szauna, és az úszómedence, és van egy szuper "mamiáztató" :) - Nem tudom kire gondolt Eszter, köztünk van már mami? ;) 

Az ünnepeltek szeretnének visszajelzést kapni legkésőbb szeptember 27-ig, hogy kb. hányan szeretnénk az eseményen részt venni, velünk együtt ünnepelni.

... és a megvalósulása

Péterék egyéb elfoglaltsága miatt csupán Eszter szülinapját ünnepeltük! Minden nagyon szuper volt, köszönjük utólag is Eszternek és Gyulának a pompás helyszínt és a finom ételeket, na meg persze a szíves vendéglátást!

Viszont volt egy nagy meglepi is: Gyula megkérte Eszter kezét, aki igent mondott neki! A boldog vőlegény sírva fakadt... és vele együtt sírtunk mindannyian! Sok boldogságot nekik!

eszter 01 eszter 03