IT Corporate 2 - шаблон joomla Авто

A Less Nándor túrára történő jelentkezés weboldala

A jelentkezés sajnos már lezárult, aki még is szeretne jönni, az természetesen jöhet, csak már nem kap babgulyást és időmérő túralapot sem! De jól érezheti magát velünk! ;)

 

Jó szokásunkhoz híven most is szeretnénk közösen utazni bérelt busszalIndulás ugyanúgy, ahogy eddig: 07.00 órakor a Stadion parkolójából!

Az összeg létszámtól függ! A busznak adott ára van, minél többen megyünk, annál olcsóbb lesz személyenként!

 

Kérek mindenkit, hogy személyenként töltse ki az alábbi űrlapot:

ŰRLAP   a buszos jelentkezéshez!!!!

Eddig ~38 fő adta le igényét a buszon történő utazásra!!! Viszont több mint 50 fő regisztrált a túrákra! Egyeztessetek a beregisztrált és nem nyunyicos ismerősökkel, hogy ki szeretne még esetleg a buszos utazáshoz csatlakozni!!!

Mindenki időben legyen a Stadion parkolójában, mert tényleg indulni kellene 07.00 órakor, ugyanis útlezárás miatt a túra idején Cserépfalu csak kerülőúton (Cserépváralján keresztül) lesz megközelíthető. Ezért legalább 20 perccel hosszabb menetidővel kell számolnunk.

Azoknak, akik a 3-as főúton Miskolc irányából jönnek érdemes közvetlenül Tard felé jönni Bogács helyett.

 

 

A túra után pedig ismét megyünk Bogácsra éjszakai fürdőzésre!

 

A nevezés csak akkor válik VÉGLEGESSÉ, ha a nevezési díj átutalásra kerül! Ezt általában Toxi szokta intézni, Ő vagy Csorba Peti szedi a pénzt keddi napokon a focin! Tehát őt keressétek ez ügyben!!! De az utazás reggelén sem lesz késő a buszon odaadni!