IT Corporate 2 - шаблон joomla Авто

Kedves tagok!

A múltkori női tagok fagyizása alatt megbeszéltük, hogy az augusztus 16-19. időpontra Garai Tibi által vállalt Kárpátaljai közös Nyunyic kirándulás szervezése elmarad(t), mi lányok-asszonyok ezért megbeszéltük, hogy azért jó lenne még is valami közös kis nyaralás, így az időpontot megtartva - csak rövidítve egy nappal -, 

2018.08.17-18-19. (péntek-szombat-vasárnap) időpontra Erzsó lefoglalt Tiszafüreden egy kis házikót, amely 16 fő elhelyezését tudja biztosítani. Úgy gondoltuk pénteken leutazunk, este szalonnát sütünk, majd szombaton körbetekerjük a tavat és a fáradalmakat másnap egy kis strandolással kipihenjük.

Várjuk az érdeklődést, jelentkezést! Kérlek titeket mielőbb gondoljátok át és üzenjetek, mert ha kevés a hely, akkor tovább kell gondolnunk, házat, szállást keresnünk, és szorít a határidő!

Egyéb tudnivalók, amik eszembe jutottak:

Az odautazást mindenki egyénileg oldja meg, tehát nincs közös buszozás/utazás. Legfeljebb közös kocsikázás ;) Kerékpárt, aki tudja hozza, aki nem - azt még nem tudom, bérelni, barátoktól kölcsönkérni, barátokat megkérni, hogy le tudják-e hozni stb.

Étkezés szempontjából: önellátó, az első esti vacsorához való szalonnasütéshez mindenki hozza a saját családjának a hozzávalókat, italokat.

szombat esti vacsorát még megbeszéljük (vagy beszervezünk egy közös főzést, ha még lesz erőnk, vagy elmegyünk együtt vacsorázni egy étterembe).

vasárnapi strandoláson pedig mindenki tud akár a strandon is ételt/italt vásárolni.

Szóval: várom mielőbb a visszajelzéseket: " 1) IGEN MEGYÜNK, X FŐVEL VAGY 2) KÖSZÖNJÜK A SZERVEZÉST, DE SAJNOS NEM TUDUNK MENNI" és akkor még megbeszéljük személyesen is egy másik fagyi alkalmával a felmerülő kérdéseket, szervezési gondokat! ;)

Maresz és Erzsó

A megvalósult kerékpáros túra csoportképe:

csoportkep